Ons team

Kom hier meer te weten over het Invato team!


Maak kennis met Invato

De jongens van Invato zijn enthousiaste vakidioten die van hun hobby hun werk hebben gemaakt. Samen hebben ze er al een halve eeuw werkervaring opzitten. Het ontwikkelen van maatwerk webapplicaties en websites is hen op het lijf geschreven.

 • Michel

  Directeur

  Michel zorgt niet voor de SEO van ons bedrijf maar is wel de CEO. Hij houdt de helikopterview en ziet waar de kansen liggen. Zo zorgt hij dat wij als developers nog efficiënter en beter kunnen werken met zoveel klanten.

 • Lennart

  Owner / Developer

  Lennart zijn werk is eigenlijk niet in een kort tekstje te omschrijven. Hij is een manusje van alles, een echte duizendpoot. Met zijn gevoel voor humor en sterke analytische vermogen is hij een echte (body)builder in klantcontact.

 • Jeffrey

  Owner / Lead developer

  Jeffrey is de Bob de Bouwer in de wereld van het wijde web. Hij is dag en nacht achter zijn computer te vinden. Waar je zelf na twee uur nog geen oplossingen hebt gevonden voor je probleem, fikst Jeffrey het (meestal) binnen een paar minuten

 • Geert Lucas

  Developer

  Geert Lucas wordt altijd hyper van een goedwerkende applicatie. Zijn skill curve is nog steiler dan de Mount Everest. Hij kan zich als geen ander vastbijten in een maatwerk applicatie en deze tot een hoger niveau brengen. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor het technisch reilen en zeilen van Invato.

 • Kevin

  Front-end webdeveloper

  Een échte rots in de branding. Kevin beschikt over een uniek pakket aan developerkwaliteiten. Hij is de developer die het gaspedaal flink in kan trappen en ook oog heeft voor het grafische stuk van de opdracht. Kevin lost problemen op, werkt nieuwe websites uit en ontwikkelt nieuwe webapplicaties.

 • Gideon

  Junior Developer

  Met zijn rustige karakter, oog voor detail en georganiseerde werkwijze past hij uitstekend in het team. Hij zet graag z'n tanden in de ontwikkeling van je nieuwe website. En als het complex is bijt hij net wat harder. Maar met net zoveel liefde runt hij onze supportdesk.

 • Marcel

  Commercieel vormgever

  Marcel heeft een bak ervaring als grafisch vormgever en is 10 jaar eigenaar geweest van een eigen bedrijf. Marcel is een gezellige teamspeler, klantgericht en denkt graag creatief mee aan oplossingen.

 • Luuk

  Online marketeer

  Zoek je een mix van frisse energie en kennis? Dan zit je bij Luuk goed. Ondanks zijn jonge leeftijd, kent hij zijn vak door en door. Zijn discipline en leergierigheid maken hem een waardevol lid van het team. Met zijn kennis in design en marketing is hij breed inzetbaar.

 • Dominic

  Online marketeer

  Zo ingetogen als hij kan zijn, zo boordevol goede ideeën zit Dominic. Menig marketeer zal jaloers zijn op de kennis en ervaring van deze dertiger, én op de manier waarop hij dit toepast: kalm, overzichtelijk en spot-on. Dominic is lui op de juiste momenten, waardoor hij volop slimmigheidjes bedenkt en dol is op alles wat hij kan automatiseren.

Terug naar boven