In het kort

Een klein bedrijf, dus veel aandacht voor iedere klant!

Momenteel bestaat het team van Invato uit een zestal enthousiaste vakidioten die van hun hobby hun werk hebben gemaakt. Gezamenlijk hebben onze specialisten meer dan 50 jaar ervaring bij verschillende softwarebedrijven. Kenmerkend voor Invato zijn de ultrakorte lijnen en directe communicatie. Een klein bedrijf, dus veel aandacht voor iedere klant!

Een stukje geschiedenis

Invato is in 2016 opgericht. In de eerste jaren maakte Invato enkel maatwerk webapplicaties die de dagelijkse handelingen van MKB’ers automatiseren. Vanaf 2019, na de overname van Weppster, zijn we een full-service bureau voor webdevelopment geworden. Vanaf dat moment kunnen klanten bij ons terecht voor ontwikkeling van webapplicaties en websites, maar ook voor aanvullende diensten, zoals online marketing. Zo kunnen we betere ondersteuning bieden aan bedrijven die hun online aanwezigheid willen versterken. Alles onder één dak.

Vragen staat vrij

Heb jij een interessante opdracht voor ons, wil je persoonlijk spreken met (één van) onze specialisten, of heb je gewoon iets leuks te vertellen? We komen graag met je in gesprek!

Wij werken elke dag met de nieuwste technieken in een digitale wereld die constant verandert. Als team krijgen wij hier energie van en deze proberen wij te vertalen naar mooie producten die aansluiten op de wensen van onze klanten.

Kevin Klönne

Front-end Webdeveloper

Terug naar boven