Over ons

Momenteel bestaat het team van Invato uit een zestal enthousiaste vakidioten die van hun hobby hun werk hebben gemaakt. Gezamenlijk hebben onze specialisten meer dan 50 jaar ervaring bij verschillende softwarebedrijven. Kenmerkend voor Invato zijn de ultrakorte lijnen en directe communicatie. Een klein bedrijf, dus veel aandacht voor iedere klant!

Owner / Developer

Lennart
Lennart
van der Hoorn

Een goed en informeel contact met de klant staat bij mij op nummer 1.

Owner / Lead developer

Jeffrey
Jeffrey
de Vreede

I eat code for breakfast, lunch, and dinner.

Developer

Geert Lucas
Geert Lucas
Drenthe

Ik word altijd hyper van een goedwerkende applicatie.

Projectmanager

Maikel
Maikel
van Bergen

Meedenken met de klant en denken in oplossingen.

Font-end Developer

Kevin
Kevin
Klönne

Things aren’t always #000000 and #FFFFFF

Sales

Niels
Niels
Jansen

Als je zelf niet voor de klant zorgt, dan doet een ander het voor je.

Een stukje geschiedenis

Invato is in 2016 opgericht. In de eerste jaren maakte Invato enkel maatwerk webapplicaties die de dagelijkse handelingen van MKB’ers automatiseren. Vanaf 2019, na de samenwerking met Weppster, zijn we een full-service bureau voor webdevelopment geworden. Vanaf dat moment kunnen klanten bij ons terecht voor ontwikkeling van webapplicaties, websites en webshops, maar ook voor aanvullende diensten, zoals online marketing en contentcreatie. Zo kunnen we betere ondersteuning bieden aan bedrijven die hun online aanwezigheid willen versterken. Alles onder één dak.

Vragen staat vrij

Heeft u een interessante opdracht voor ons, wilt u persoonlijk spreken met (één van) onze specialisten, of heeft u gewoon iets leuks te vertellen? Mail ons dan gerust. We komen graag met u in gesprek.

Wat moet het web voor u doen?
Is het tijd voor een (nieuwe) website, of wilt u een specifieke webapplicatie laten ontwikkelen? Wij denken graag met u mee. Vertel ons over uw ambities en wensen. Dan neemt één van onze specialisten zo snel mogelijk contact met u op.

Contact