Over Invato

Momenteel bestaat het team van Invato uit een zestal enthousiaste vakidioten die van hun hobby hun werk hebben gemaakt. Gezamenlijk hebben onze specialisten meer dan 50 jaar ervaring bij verschillende softwarebedrijven.

In het kort

Een klein bedrijf, dus veel aandacht voor iedere klant!

Momenteel bestaat het team van Invato uit een zestal enthousiaste vakidioten die van hun hobby hun werk hebben gemaakt. Gezamenlijk hebben onze specialisten meer dan 50 jaar ervaring bij verschillende softwarebedrijven. Kenmerkend voor Invato zijn de ultrakorte lijnen en directe communicatie. Een klein bedrijf, dus veel aandacht voor iedere klant!

Een stukje geschiedenis

Invato is in 2016 opgericht. In de eerste jaren maakte Invato enkel maatwerk webapplicaties die de dagelijkse handelingen van MKB’ers automatiseren. Vanaf 2019, na de overname van Weppster, zijn we een full-service bureau voor webdevelopment geworden. Vanaf dat moment kunnen klanten bij ons terecht voor ontwikkeling van webapplicaties en websites, maar ook voor aanvullende diensten, zoals online marketing en content creatie. Zo kunnen we betere ondersteuning bieden aan bedrijven die hun online aanwezigheid willen versterken. Alles onder één dak.

Vragen staat vrij

Heeft u een interessante opdracht voor ons, wilt u persoonlijk spreken met (één van) onze specialisten, of heeft u gewoon iets leuks te vertellen? Mail ons dan gerust. We komen graag met u in gesprek.

Wij werken elke dag met de nieuwste technieken in een digitale wereld die constant veranderd. Als team krijgen wij hier energie van en deze proberen wij te vertalen naar mooie producten die aansluiten op de wensen van onze klanten.

Kevin

Front-end webdeveloper

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Laatste nieuws, updates en interessante columns.

Wij nemen je privacy erg serieus. Meer weten? Lees onze Privacy Statement.

Recente projecten

Wat we zoal voor andere bedrijven doen

Kramer Fietsverhuur

Onze developers hebben zowel de front- als backend van de website van Kramer Fietsverhuur van een maatwerk applicatie voorzien.

Project Appelscha

Appelscha, ofwel het Walhalla voor iedereen die graag actief van natuur geniet, is één van onze klanten waarvoor wij een website hebben ontwikkeld.

Laatste blogberichten

Lees hier onze laatste nieuwtjes, columns en handige tips.

Terug naar boven