TEAM PLUGIN

Presenteer je team met trots

Laat zien wie je collega’s zijn. Maak kennis met onze Team Plugin, de perfecte manier om je teamleden op een overzichtelijke en aantrekkelijke manier te presenteren. Voeg gemakkelijk medewerkers toe met hun naam, functie, foto, omschrijving en sociale media links. Deze kan je vervolgens ook nog koppelen aan een specifieke afdeling. Zo laat je bezoekers gemakkelijk zien wie wie is in je bedrijf.
Presenteer je team met trots

Eenvoudige teamintegratie

Voeg eenvoudig teamleden toe aan je website en presenteer ze in de stijl van jouw bedrijf.

Gedetailleerde medewerkerprofielen

Creëer uitgebreide profielen inclusief naam, functie, afbeelding, biografie en sociale media links.

Afdelingskoppeling

Koppel teamleden aan specifieke afdelingen voor een helder overzicht.

Flexibele plaatsing

Plaats je teamoverzicht op elke gewenste pagina van je website voor maximale zichtbaarheid.

TEAM PLUGIN

Alles over deze functionaliteit

Ontdek de veelzijdigheid en het gebruiksgemak van onze Team Plugin, die jouw teamleden op een professionele en overzichtelijke manier laat zien.

Teamlid toevoegen

Met een eenvoudige interface is het toevoegen van medewerkers een fluitje van een cent. Vul de gegevens in, klik op opslaan. En klaar.

Profielen personaliseren

Creëer gedetailleerde profielen voor elk teamlid met persoonlijke informatie, professionele achtergrond en sociale media links.

Afdelingsindeling

Koppel teamleden aan afdelingen voor een gestructureerde weergave op je website. Dit maakt het eenvoudig voor bezoekers om de juiste contactpersoon te vinden.

Integratie op de website

Integreer het teamoverzicht op elke gewenste pagina van je website. 

TEAM PLUGIN

Jouw personeel goed weergeven op je website?

TEAM PLUGIN

FAQ's

Het toevoegen en beheren van teamleden is uiterst eenvoudig. Met een paar klikken kun je een nieuw teamlid toevoegen, hun informatie invoeren en hun profiel bijwerken. De backend-interface is intuïtief en gebruiksvriendelijk, waardoor het beheren van je teamprofielen moeiteloos verloopt.

Ja, onze plugin biedt de flexibiliteit om diverse soorten informatie toe te voegen, zoals naam, functie, foto, een korte omschrijving en links naar sociale media. Dit zorgt voor rijke en informatieve profielen die je teamleden goed representeren.

Absoluut, alle teamprofielen zijn responsief ontworpen, wat betekent dat ze er goed uitzien en functioneel zijn op alle apparaten, van desktops tot smartphones. Dit garandeert een optimale weergave en gebruikservaring, ongeacht het apparaat van de bezoeker.

Terug naar boven