SEARCH+ PLUGIN

Zoeken in stijl met search+

Ervaar zoeken op een hoger niveau met onze Search Plus Plugin. Deze versie tilt het ontwerp van de standaard zoekfunctie naar een superstrak niveau, gepresenteerd in een elegante pop-up.
Zoeken in stijl met search+

Elegant pop-up design

Zoekervaring met een stijlvolle pop-up interface die op elk moment toegankelijk is.

Gebruiksvriendelijke interface

Eenvoud en efficiƫntie verpakt in een visueel aantrekkelijker ontwerp

Integratie met de website

De pop-up zoekfunctie werkt naadloos met je website, zonder de gebruikerservaring te verstoren.

Inzichten

Verkrijg waardevolle inzichten uit de zoekopdrachten van je bezoekers.

SEARCH PLUGIN

Alles over deze functionaliteit

Onze Search+ plugin is altijd binnen handbereik, ongeacht op welke pagina je bezoekers zich bevinden. Het biedt via een elegante pop-up niet alleen gemak, maar voegt ook een esthetische flair toe aan je site.

Pop-up zoekfunctie

Onze Search+ pop-up is altijd binnen handbereik, op welke pagina je bezoekers zich ook bevinden. Het biedt via een elegante pop-up niet alleen gemak, maar voegt ook een esthetische flair toe aan je site.

Resultaten in pop-up

Wanneer bezoekers een zoekterm invoeren, verschijnen de resultaten in een stijlvol vormgegeven pop-up. Dit zorgt voor een duidelijke en overzichtelijke presentatie van de informatie.

Resultaten pagina

Wanneer bezoekers een zoekopdracht invoeren, genereert onze plugin een duidelijke resultatenpagina. Hier worden alle relevante pagina's en informatie overzichtelijk getoond, waardoor bezoekers snel en gemakkelijk vinden wat ze zoeken.

Inzicht in zoekopdrachten

Krijg waardevolle inzichten in wat je bezoekers zoeken op je website. Deze data kan je gebruiken om je content te optimaliseren en nieuwe pagina's te creƫren over onderwerpen die populair zijn bij je publiek, waardoor je website nog waardevoller wordt.

SEARCH PLUGIN

Bezoekers gemakkelijk laten zoeken op je website?

Terug naar boven