REDIRECT PLUGIN

Gemakkelijk pagina’s omleiden

Maak het beheer van je website efficiënter met onze Redirect Plugin. Eenvoudig en snel omleiden van verouderde of niet-bestaande pagina's naar relevante pagina's. Voorkom 404-fouten en verbeter je SEO door bezoekers en zoekmachines naar de juiste pagina's te leiden.
Gemakkelijk pagina’s omleiden

404 fouten voorkomen

Houd je website foutvrij en gebruiksvriendelijk door gebroken links om te leiden.

SEO-vriendelijk beheer

Verbeter je zoekmachine ranking door correcte omleidingen te gebruiken.

Gebruiksgemak

Stel snel en eenvoudig omleidingen in met slechts een paar klikken.

Flexibele omleiding

Kies tussen tijdelijke (302) of permanente (301) omleidingen voor volledige controle.

REDIRECT PLUGIN

Alles over deze functionaliteit

Met deze tool kun je gemakkelijk pagina's omleiden en ervoor zorgen dat bezoekers altijd de informatie vinden die ze zoeken.

Eenvoudige omleiding setup

In slechts een paar klikken kun je een oude URL naar een nieuwe URL omleiden. Dit betekent dat je snel actie kunt ondernemen wanneer een pagina verplaatst of verwijderd wordt, waardoor je bezoekers altijd naar de juiste content worden geleid en het navigatieproces op je site soepel blijft.

Alles overzichtelijk

Houd het overzicht en beheer van al je redirects gemakkelijk bij. Onze plugin biedt een gebruiksvriendelijke interface waar je alle ingestelde omleidingen kunt zien, bewerken en beheren.

SEO voordelen

404-pagina's worden niet goed beoordeeld door zoekmachines zoals Google. Door verouderde of niet-bestaande pagina's om te leiden, laat je Google weten dat de content verplaatst is naar een nieuwe locatie. Dit helpt niet alleen om hoger te scoren in zoekmachineresultaten, maar zorgt er ook voor dat gebruikers naar de juiste pagina worden geleid, wat de algemene gebruikerservaring versterkt.

REDIRECT PLUGIN

Deze plugin zit standaard in een Invato website

REDIRECT PLUGIN

FAQ's

Het instellen van een omleiding met onze plugin is een kwestie van seconden. Zodra je de oude URL en de nieuwe URL hebt, kun je de omleiding eenvoudig instellen met slechts een paar klikken. Onze interface is ontworpen voor gebruiksgemak en efficiëntie, zodat je snel kunt handelen om je bezoekers en zoekmachines naar de juiste pagina te leiden.

Correct ingestelde omleidingen, vooral 301-permanente omleidingen, zijn essentieel voor het behoud van SEO-waarde. Wanneer de URL van een pagina wijzigt of wordt verwijderd, helpt een redirect zoekmachines te begrijpen dat de inhoud is verplaatst naar een nieuwe URL. Dit voorkomt dat je site wordt afgestraft voor dode links of 404-fouten en helpt bij het behouden van je rankings.

Terug naar boven