POP-UP/NOTIFICATIE PLUGIN

Vraag de aandacht met opvallende pop-ups

Creëer aantrekkelijke en effectieve pop-ups voor acties, aanmeldingen of belangrijke mededelingen. Beheer de weergave eenvoudig met instelbare datums en flexibele weergaveopties.
Vraag de aandacht met opvallende pop-ups

Veelzijdige weergaveopties

Kies uit standaard pop-ups, top banners of bottom banners voor maximale zichtbaarheid.

Tijdgebonden weergave

Stel start- en einddatums in om je pop-ups perfect te timen.

Actiegerichte ontwerpen

Ontwerp pop-ups die bezoekers aanzetten tot actie, zoals aanmelden of deelnemen aan een actie.

Gebruiksvriendelijke interface

Maak en beheer pop-ups met gemak, geen technische kennis vereist.

POP-UP/NOTIFICATIE PLUGIN

Alles over deze functionaliteit

Onze notificatie/pop-up plugin is de ideale tool om de aandacht van je bezoekers te trekken en hen te informeren over speciale acties, aanmeldingen of belangrijke updates.

Fullscreen pop-ups

Maak eenvoudig full-screen pop-ups die gegarandeerd de aandacht van je bezoekers trekken. Perfect voor belangrijke aankondigingen, speciale aanbiedingen, of het stimuleren van actie. Onze full-screen pop-ups zijn ontworpen om een krachtige boodschap over te brengen en kunnen worden aangepast om perfect bij je merk en boodschap te passen.

Notificatie balk

Gebruik onze notificatie banners voor een subtiele, maar effectieve manier van communiceren. Kies voor een banner bovenaan of onderaan de pagina om bezoekers te informeren over nieuws, updates, of aanbiedingen zonder hun ervaring te onderbreken. Deze banners zijn minder opdringerig dan full-screen pop-ups, maar nog steeds zeer effectief in het overbrengen van je boodschap.

Eenvoudig beheer

Maak het jezelf gemakkelijk met onze intuïtieve beheertools. In jouw CMS kun je zelf pop-ups en notificaties aanmaken en aanpassen. Voeg je eigen content toe en update je instellingen in een handomdraai.

Getimede pop-ups

Maak slim gebruik van timing om je boodschap op het juiste moment te presenteren. Of je nu een tijdelijke marketingactie hebt, een belangrijke mededeling wilt doen of gewoon je bezoekers wilt informeren; onze getimede pop-ups zorgen ervoor dat jouw boodschap gezien wordt op het perfecte moment. Stel de begin- en eindtijden in en laat de pop-ups het werk doen.

POP-UP/NOTIFICATIE PLUGIN

Deze plugin zit standaard in een Invato website

FORMULIEREN PLUGIN

FAQ's

Het is heel eenvoudig! Onze plugin biedt een gebruiksvriendelijke interface waar je kunt kiezen uit verschillende pop-up stijlen en deze kunt aanpassen met jouw tekst, afbeeldingen en links. Geen technische vaardigheden vereist; je kunt binnen enkele minuten een effectieve pop-up maken.

Ja, je hebt volledige controle over de timing van je pop-ups. Je kunt een start- en einddatum instellen, evenals de specifieke tijden dat de pop-up verschijnt en verdwijnt.

Absoluut! Al onze pop-upstijlen zijn responsive en geoptimaliseerd voor mobiele apparaten, zodat ze er op elk scherm goed uitzien en goed functioneren.

Zeker, je kunt voor elke pagina op je website verschillende soorten pop-ups instellen. Dit betekent dat je de inhoud en stijl van je pop-ups kunt aanpassen aan de specifieke context van elke pagina.

Terug naar boven