PAGINABEHEER PLUGIN

Pagina’s maken was nog nooit zo eenvoudig

Beheer je website met gemak en stijl. Onze paginabeheer plugin biedt je de mogelijkheid om zelf pagina’s te maken, bewerken en beheren. Voeg gemakkelijk elementen toe aan je website door middel van blokken. Zo maak jij jouw website precies zoals jij wilt.
Pagina’s maken was nog nooit zo eenvoudig

Gebruiksvriendelijke pagina-editor

Creëer en pas pagina’s aan in een gebruiksvriendelijke visuele omgeving.

Gemakkelijke contentbeheer

Voeg tekst en media toe binnen een paar klikken.

Betrouwbare backup functie

Maak fouten ongedaan met gemakkelijk toegang tot vorige pagina versies.

SEO geoptimaliseerd

Optimaliseer je pagina’s voor Google met ingebouwde SEO functionaliteiten.

PAGINABEHEER PLUGIN

Alles over deze functionaliteit

Onze paginabeheer plugin zorgt dat je gemakkelijk je website kan beheren, geen moeilijke codes of verwarde interfaces. Alleen een gestroomlijnde, visuele tool die iedereen kan gebruiken.

Voeg pagina’s toe

Met onze gebruiksvriendelijke interface kun je gemakkelijk pagina’s toevoegen, kopiëren en aanpassen.

Voeg gemakkelijk content toe

Voeg gemakkelijk “blokken”, afbeeldingen, tekst en andere elementen toe om je pagina vorm te geven.

Revisies

Maak je geen zorgen over fouten. Met onze backupfunctie kun je eenvoudig terugkeren naar een eerdere versie van je pagina.

SEO-optimalisatie

Verbeter je zichtbaarheid voor zoekmachines. Wijzig zelf gemakkelijk de meta-titels, meta omschrijving, meta robots, canonieke URL en nog veel meer.

Boxen

Maak je pagina zoals je zelf wilt. Voeg gemakkelijk 'boxen' of blokken toe om je webpagina's vorm te geven.

PAGINABEHEER PLUGIN

Deze plugin zit standaard in een Invato website

PAGINABEHEER PLUGIN

FAQ's

Het toevoegen van een nieuwe pagina is eenvoudig. Ga naar ‘Pagina’s’ boven in de header. Klik vervolgens op 'Pagina aanmaken' in het linkermenu. Vul aan de rechterkant de naam en de URL van de pagina in. Tenslotte klik je op publiceren.  

Ja, absoluut. Selecteer de pagina die je wilt bewerken in de ‘Pagina’ beheer plugin. Je kunt de inhoud direct wijzigen, elementen verplaatsen of toevoegen, en wijzigingen opslaan zodra je klaar bent. 

Jazeker, onze plugin maakt automatisch backups. Als je een wijziging ongedaan wilt maken, ga je naar de specifieke pagina toe, selecteer in het rechtermenu ‘revisies’. Kies je de gewenste versie en herstel je deze.

Voor SEO-optimalisatie kun je SEO-titels en -beschrijvingen rechtstreeks in de pagina toevoegen. Ga naar de SEO-sectie van de pagina en vul de relevante velden in om je zichtbaarheid in zoekmachines te verbeteren.

Absoluut. Onze Paginabeheer plugin biedt een verscheidenheid aan contentblokken die je kunt gebruiken om je pagina's uniek en functioneel te maken. Je kunt tekstblokken, afbeeldingen, video's, en meer toevoegen en deze naar wens ordenen.

Terug naar boven