AGENDA PLUGIN

Jouw evenementen stijlvol gepresenteerd

Beheer en presenteer je evenementen moeiteloos met onze agenda plugin. Voeg evenementen toe met alle essentiële details zoals locatie, datum en tijd, en zie ze automatisch verschijnen op je website in een georganiseerde lay-out.
Jouw evenementen stijlvol gepresenteerd

Automatische evenementenlijst

Evenementen worden automatisch geordend en verwijderd op basis van de ingestelde datums en tijden.

Aantrekkelijke presentatie

Presenteer je evenementen in een visueel aantrekkelijke lay-out, op basis van jouw huisstijl.

Eenvoudige gegevensinvoer

Voeg moeiteloos informatie toe over je evenementen, inclusief locatie, tijdstip en omschrijvingen.

Directe evenementen publicatie

Publiceer je evenementen en zie ze onmiddellijk verschijnen op je website.

AGENDA PLUGIN

Alles over deze functionaliteit

Ontdek hoe je met onze Agenda Plugin je evenementen efficiënt beheert en aantrekkelijk presenteert.

Evenementen toevoegen

Voeg heel eenvoudig nieuwe evenementen toe. Onze gebruiksvriendelijke interface maakt het proces van evenementenbeheer eenvoudig en efficiënt.

Automatisch geordend

Ervaar het gemak van automatische updates. Na de eindtijd van een evenement wordt deze automatisch van je website verwijderd, waardoor je agenda altijd actueel is. Ook worden evenementen automatisch geordend op datum zodat er altijd een juiste volgorde is.

Evenementen pagina

Voor elk evenement creëert onze plugin een gedetailleerde pagina waar alle belangrijke informatie wordt weergegeven.

Plaatsing en weergave

Kies zelf de plaatsing van de evenementenagenda op je website. Of het nu gaat om een aparte evenementenpagina of een sectie op de homepagina, je kunt de weergave plaatsen waar je wilt.

AGENDA PLUGIN

Beheer je evenementen met gemak

AGENDA PLUGIN

FAQ's

Antwoord: Het toevoegen en beheren van teamleden is uiterst eenvoudig met onze Team Plugin. Met een paar klikken kun je een nieuw teamlid toevoegen, hun informatie invoeren en hun profiel bijwerken. De backend-interface is intuïtief en gebruiksvriendelijk, waardoor het beheren van je teamprofielen moeiteloos verloopt.

Antwoord: Ja, onze plugin biedt de flexibiliteit om diverse soorten informatie toe te voegen, zoals naam, functie, foto, een korte omschrijving en links naar sociale media. Dit zorgt voor rijke en informatieve profielen die je teamleden goed representeren.

Antwoord: Absoluut, alle teamprofielen zijn responsief ontworpen, wat betekent dat ze er goed uitzien en functioneel zijn op alle apparaten, van desktops tot smartphones. Dit garandeert een optimale weergave en gebruikservaring, ongeacht het apparaat van de bezoeker.

Terug naar boven