Hosting

Ervaar de kracht van zorgeloze hosting. Alle Invato-websites genieten van 99% uptime, dagelijkse backups, DDoS-bescherming, en onze toegewijde service.

Kies je voor een Invato-website; dan kies je voor de beste hosting.

Invato-essentials

Al onze Invato websites

99% uptime garantie

Geniet van een stabiele online aanwezigheid met onze 99% uptime garantie.

DDos-Bescherming

Jouw website is veilig met onze geavanceerde DDoS-bescherming.

Wij houden de wacht

Continu toezicht op jouw website om elk probleem direct aan te pakken.

Dagelijkse backups

Dagelijkse backups zorgen voor veiligheid en gemoedsrust.

99%+ Uptime garantie

Jouw website, altijd online

Wij zorgen ervoor dat jouw Invato-website altijd beschikbaar is. Met onze 99% uptime garantie kan je erop vertrouwen dat jouw site altijd bereikbaar is voor jouw klanten. 

Geen technisch gedoe of zorgen over offline gaan - wij houden alles soepel en stabiel draaiende.

DDoS-bescherming

Veilig tegen bedreigingen

Elke Invato-website is standaard uitgerust met hoogwaardige DDoS-bescherming. Dit betekent dat jouw online aanwezigheid niet alleen veilig is, maar ook voortdurend bewaakt wordt tegen de nieuwste bedreigingen. 

Met deze geïntegreerde bescherming garanderen we dat jouw website altijd beschikbaar en bereikbaar blijft voor je klanten, ongeacht externe aanvallen.

Invato-websites: het werkt gewoon

Benieuwd naar supersnelle hosting?

Ervaar de snelheid en veiligheid van Invato's hostingdiensten.

Onze klanten

Wij werken onder andere voor

Dagelijks back-ups

Jouw gegevens veilig en zeker

We begrijpen dat jouw website cruciaal is voor je bedrijf. Daarom nemen wij het zekere voor het onzekere met dagelijkse backups. Zo zorgen we ervoor dat je website altijd veilig en up-to-date is. 

Mocht er iets gebeuren, dan zetten we alles snel en effici├źnt terug. Focus jij je op je bedrijf, dan zorgen wij voor de technische veiligheid.

Jouw website, onze zorg

Proactieve monitoring

Elke 10 minuten controleren we automatisch de status van jouw website. Als er iets mis is, krijgen we onmiddellijk een melding en beginnen we met het oplossen van het probleem, vaak voordat je het zelf merkt.

Deze proactieve monitoring zorgt voor minimale downtime en snelle reacties op eventuele problemen, zodat jouw website altijd optimaal presteert.

Zorgeloos online

Klaar voor een ijzersterke hosting?

Sluit je aan bij Invato voor topklasse hosting met uitstekende ondersteuning.

Veelgestelde vragen

FAQ

Onze 99% uptime garantie betekent dat jouw website bijna altijd bereikbaar is, zodat je klanten en bezoekers altijd toegang hebben tot je site.

We monitoren je website continu en reageren snel op eventuele problemen, vaak voordat je het zelf merkt, om de optimale prestaties van je site te garanderen.

Ja, we bieden uitgebreide ondersteuning voor al je hostingvragen. Ons team staat klaar om je te helpen met elk aspect van je website.

Nee, deze diensten zijn inbegrepen bij onze hostingpakketten, zodat je zonder extra kosten kunt genieten van een veilige en betrouwbare website.

Onze servers draaien op 100% groene energie en bevinden zich in Europa, waardoor we niet alleen zorgen voor snelle laadtijden maar ook bijdragen aan een duurzamere planeet.

Terug naar boven