Hosting

Door uw hosting uit handen te geven aan Invato weet u zeker dat uw website oppopt als uw huidige of toekomstige klant op uw domeinnaam zoekt.

Win het vertrouwen van jouw klanten

Alles over hosting

Wil je ook genieten van de voordelen van de snelste en beste hosting platformen? Sla dan de handen ineen met de webmasters van Invato en kijk samen met ons welk platform het meest geschikt is voor jouw website. Met een goede website kan je klanten aan je binden en ben je online altijd te vinden.

Vrijblijvende offerte aanvragen Liever telefonisch contact?

Kies voor het zorgeloze ideaal

Gaan jouw nekharen overeind staan als je voor ieder wissewasje contact moet hebben met een ander? Kies dan voor de masters van Invato. Een domeinnaam aanmaken, de hosting verzorgen, een website maken en zorgen voor een e-mail, we kunnen het allemaal. Hier kun je genieten van alles onder één dak. Hoe fijn is dat?

Onze hulp inschakelen?

Plus milieubewust

Als je voor Invato kiest, ben je niet alleen verzekerd van een optimaal draaiende website, maar draag je ook nog een steentje bij aan het milieu. Het datacenter zit in Nederland gevestigd en maakt alleen maar gebruik van groene stroom. Hoor jij ook weer een win-win-situatie aankomen?

Offerte aanvragen?

E-mailhosting

Voor e-mailhosting werken de masters van Invato samen met marktleider Rackspace. De voordelen voor jou zijn: een mailbox van 25GB, bijlagen verzenden tot maar liefst 50MB, premium anti-spam functionaliteit en toegang vanaf alle apparaten. 

Geef jouw hosting uit handen

Invato blijft jouw aanspreekpunt, maar werkt samen met betrouwbare partners en specialisten om je te voorzien van de beste hosting. Onze kenners zorgen ervoor dat jouw e-mail en website altijd uitstekend werken. Zo kun je vooruitkijken en niet meer achterom.

Projecten die ons trots maken

Een aantal bedrijven die wij al hebben geholpen

Kramer Fietsverhuur

Onze developers hebben zowel de front- als backend van de website van Kramer Fietsverhuur van een maatwerk applicatie voorzien.

Project Appelscha

Appelscha, ofwel het Walhalla voor iedereen die graag actief van natuur geniet, is één van onze klanten waarvoor wij een website hebben ontwikkeld.

Bedenken, ontwerpen en ontwikkelen

Partners worden?

Geen voorstander van opnieuw het wiel uitvinden, maar wel van samen groeien? Dan ben je samen met Invato een match made in heaven. Laten we als masters samen aan de slag gaan en zorgen dat het bestaande wiel nog beter gaat rollen.

Terug naar boven