Per 1 januari 2020 is Weppster onderdeel van Invato

Per 1 januari 2020 is Weppster onderdeel geworden van Invato

Per 1 januari 2020 is Weppster, het full-service internetbureau uit Borne, onderdeel geworden van Invato. Invato is een jong en dynamisch bedrijf actief in de ontwikkeling van webapplicaties. Met deze strategische samenwerking bundelen we onze uiteenlopende krachten en profiteren onze klanten van een bredere ondersteuning.

Een sterker team

Met de integratie van deze twee bedrijven wordt ook het team versterkt. Maikel van Bergen - Rekers zal terugkeren in de rol van developer. Verder zal Dennis Slettenhaar, de oprichter van Weppster, ook na 1 januari commercieel betrokken blijven. Weppster zal als onderdeel van Invato blijven opereren vanuit Borne. Een paar dingen zullen dus veranderen, maar er blijft ook veel hetzelfde.

Hernieuwde kennismaking

In de aankomende periode zullen we met al onze klanten contact opnemen voor een (hernieuwde) kennismaking. In een persoonlijk gesprek lichten we graag de doelstellingen en geplande ontwikkelingen voor de aankomende jaren toe.

Eventuele vragen beantwoorden we graag. Neem gerust contact met ons op.

Diensten

Wat moet het web voor u doen?
Is het tijd voor een (nieuwe) website, of wilt u een specifieke webapplicatie laten ontwikkelen? Wij denken graag met u mee. Vertel ons over uw ambities en wensen. Dan neemt één van onze specialisten zo snel mogelijk contact met u op.

Contact