Overname Pool Communicatie / Studio Eijsink

Per 1 september 2020 draagt Pool Communicatie / Studio Eijsink al haar website- en webshop klanten over aan Invato.

Focus op core business en betere service

Pool Communicatie heeft een CMS (content management systeem) ontwikkeld waarmee simpele tot zeer complexe websites, webshops en webapplicaties gebouwd kunnen worden. Sinds 2016 was Pool Communicatie onderdeel van Eijsink, bekend van de kassasystemen en software voor o.a. horeca en retail. Onder de naam Studio Eijsink is het CMS verder doorontwikkeld. Om haar klanten de beste software te kunnen blijven bieden heeft Eijsink ervoor gekozen om zich volledig te richten op haar core business; innovaties in kassasystemen. Er is gekozen voor Invato om de website/webshop tak aan over te dragen, omdat Invato een ervaren partij is met diepgaande kennis van het CMS van Poolcommunicatie met een hoog serviceniveau.

Grondleggers van het CMS

Klanten van Pool Communicatie zullen bij Invato een aantal bekende gezichten tegenkomen. Twee van Invato’s eigenaren, Lennart van der Hoorn en Jeffrey de Vreede, zijn de grondleggers van het CMS van Poolcommunicatie waarop vele websites en webshops draaien. Wij hebben daarom veel kennis in huis van het systeem en de techniek achter jouw website of webshop. Zo kunnen we voldoen aan uiteenlopende klantwensen, of het nou gaat om een simpele website of complexe webapplicatie. Invato heeft als doel om een actieve samenwerking aan te gaan met al onze klanten om zo samen verder te groeien.

Lees meer over onze diensten

Nieuw e-mailadres en telefoonnummer voor supportvragen

Voor (voormalig) klanten van Pool Communicatie/Studio Eijsink blijft het meeste hetzelfde na de overdracht aan Invato. Zij kunnen gewoon gebruik blijven maken van het CMS volgens de lopende voorwaarden. 

 Wat wel gaat veranderen, is het e-mailadres & telefoonnummer voor supportvragen en de factuurgegevens. Supportvragen mogen vanaf 1 september gestuurd worden naar [email protected] Vragen gericht aan het oude e-mailadres zullen tijdelijk worden doorgestuurd naar Invato. Telefonisch zijn wij te bereiken via telefoonnummer +31 (0) 85 864 00 33. Met enkele klanten zullen wij vooraf contact opnemen om de wijzigingen persoonlijk door te spreken.

Heb je vragen over dit bericht? Neem dan contact op via ons contactformulier.

Diensten

Wat moet het web voor u doen?
Is het tijd voor een (nieuwe) website, of wilt u een specifieke webapplicatie laten ontwikkelen? Wij denken graag met u mee. Vertel ons over uw ambities en wensen. Dan neemt één van onze specialisten zo snel mogelijk contact met u op.

Contact