Webdevelopment

Webdevelopment

Waarom zoeken naar een standaard tool die net niet aan alle eisen voldoet? Onze maatwerk webapplicaties worden speciaal gebouwd voor uw bedrijf en uw situatie. Dat past dus altijd perfect. Geen geknutsel, geen onnodige functies. Wél een partner die in alle fases met u meedenkt.

Websites zonder poespas

Maar niet saai! Want websites met een standaard template zijn er al genoeg. Invato werkt met een open source framework waarmee we voor u een CMS (Content Management Systeem) bouwen dat precies past. Met oog voor wat u echt nodig heeft. Een responsive website die snel laadt, duidelijk is, precies genoeg tekst en afbeeldingen bevat en aansluit bij uw huisstijl. Natuurlijk veilig en Google-proof.

Webshops die converteren

Webshops schieten als paddestoelen uit de grond. Zeker nu de B2B markt ook inziet dat e-commerce voor meer omzet kan zorgen. Bij Invato weten we waar een webshop - simpel of juist uitgebreid - allemaal aan moet voldoen. Wij vertalen uw idee door middel van de nieuwste technieken in een winstgevend extra verkoopkanaal. We bouwen uw webshop, zorgen dat alles getest is, zetten hem live en blijven ook daarna ondersteunen. Ook met de vulling en promotie kunnen we u helpen.

Webapplicaties voor meer gemak

Zoekt u een bepaalde tool om een stuk van het bedrijfsproces te automatiseren? Dan is Invato uw nieuwe teamgenoot. Wij maken webapplicaties die juist die ene specifieke vraag oplossen. Denk aan een intranet systeem, CRM of software voor factuurverwerking. U bedenkt het, wij bouwen het. Web-based met een beveiligde inlog, zodat u en uw medewerkers altijd bij belangrijke gegevens kunnen. Op kantoor, thuis en onderweg.

Diensten

Laat IT voor u werken!
Wij zorgen dat u zich kan bezig houden met de dingen waar u goed in bent. Wij doen de rest!

Lees meer...