Online marketing

Online marketing

Online marketing verkoopt meer

Geen enkel bedrijf staat zomaar op één in Google. Daarvoor is flink wat marketinginspanning nodig, zowel op uw website of - shop als daarbuiten. Omdat on page en off page optimalisatie hand in hand gaan, is het wel zo makkelijk om alles tegelijk onder te brengen bij Invato.

Hoger in Google met SEO

Search Engine Optimization, oftewel zoekmachineoptimalisatie, bestaat uit drie stappen: onderzoek doen, verbeteringen doorvoeren en resultaten meten. Dit is een doorlopend proces, omdat de wereld van online marketing nooit stilstaat. Invato heeft nauw contact met SEO specialisten die u in iedere stap van het proces adviseren. Zo zorgen we samen dat uw website hoger komt in de zoekresultaten.

Nog beter zichtbaar met SEA

Waar SEO een langdurig proces is, kan SEA juist voor snel resultaat zorgen. Door te adverteren in zoekmachines (zoals Google en Bing) en marketplaces zoals (Google Shopping, Kieskeurig en Bol.com) bereikt u een veel groter publiek. De procedures van advertentieveilingen en termen als CPC en CTR kunnen overweldigend zijn. Daarom is het verstandig om SEA uit te besteden. Zo krijgt uw nieuwe website of webshop snel veel traffic en verkoopt u meer.

Linkbuilding bouwt een breder netwerk

Door linkjes naar uw website te (laten) plaatsen op andere, gerelateerde websites breidt u uw netwerk op een organische manier uit. Bezoekers van die websites komen in aanraking met uw bedrijf en klikken door. Daarnaast krijgt uw site of shop een hogere ‘kwaliteitsscore’, die ook weer meetelt bij de zoekresultaten. Het zoeken en aanschrijven van geschikte websites verzorgt Invato graag voor u.

“Online marketing doet niemand ‘er even bij’. Een specialist in de arm nemen kan daarom veel winst opleveren!”

Maikel van Bergen, Developer

Diensten

Laat IT voor u werken!
Wij zorgen dat u zich kan bezig houden met de dingen waar u goed in bent. Wij doen de rest!

Lees meer...