Hosting

Hosting

Hosting uit handen

Het belangrijkste aan hosting is dat u zich er geen zorgen om hoeft te maken. Het moet gewoon geruisloos werken op de achtergrond, punt. Invato werkt voor webhosting, e-mailhosting en domeinregistratie al jaren samen met betrouwbare partners. Wij blijven uw aanspreekpunt en regelen alles, dat is wel zo handig.

Domeinregistratie

Het domein is het ‘adres’ waar uw nieuwe webapplicatie woont. Een eigen domein straalt professionaliteit uit en is makkelijker te onthouden. Invato kan voor scherpe tarieven ruim 1.100 verschillende extensies registreren, zoals .nl, .eu, .shop, etc. Met een paar klikken is het geregeld. Neem voor meer info contact met ons op.

E-mailhosting

Ook voor e-mail geldt: een eigen domeinnaam gebruiken schept veel meer vertrouwen dan een algemeen outlook of gmail adres. Invato neemt u op dit gebied alles uit handen; inventarisatie van de huidige e-mailoplossing, ondersteuning bij migratie en volledige inrichting van de nieuwe omgeving. Onze partner Rackspace is marktleider in e-mailverwerking. De voordelen? Een mailbox van 25GB, bijlagen verzenden tot maar liefst 50MB, premium anti-spam functionaliteit en toegang vanaf alle apparaten.

Servers, shared of dedicated

Een gedeelde server is voor de meeste webapplicaties een prima keuze; gemakkelijk en voordelig. Maar ook een eigen, dedicated server is een optie als dit nodig is. Voor hosting werken we samen met een betrouwbare partner. Dat betekent 99,9% uptime garantie, 24/7 datamonitoring, ISO certificering, servers in Nederland en alles wat nodig is voor de beste beveiliging. Invato richt voor u de server in en neemt het volledige onderhoud uit handen.

Hosting erbij?

Laat u een website, shop of applicatie bouwen door Invato? Dan is de hosting altijd bij ons ondergebracht. Maar ook als u enkel een partij zoekt die het beheer van domeinen, servers en/of e-mail van u overneemt kunt u bij ons terecht. Neem contact op met onze hosting-specialist voor meer informatie.

Diensten

Laat IT voor u werken!
Wij zorgen dat u zich kan bezig houden met de dingen waar u goed in bent. Wij doen de rest!

Lees meer...