Content

Content

Content die (aan)spreekt

Een mooie website of webshop is niets zonder sprekende inhoud. Professionele fotografie, video, animatie en teksten geven uw site meer persoonlijkheid. Daarmee onderscheidt u zich van uw online concurrentie. Met goede content bent u beter vindbaar in zoekmachines, blijven bezoekers langer hangen en nemen ze sneller contact met u op. Samen met onze partners helpt Invato u daar graag bij.

Fotografie met een eigen gezicht

Wat spreekt u meer aan; een geposeerde stockfoto met perfecte gezichten of echte mensen in echte praktijksituaties? Eigen, unieke beelden geven zoveel meer vertrouwen dan een plaatje van internet. Uw klanten zien met wie ze te maken krijgen en hoe uw product of dienst in de praktijk gebruikt wordt. Investeren in professionele fotografie is echt de moeite waard. Niet alleen uw nieuwe website wordt er beter van. Het maakt folders, beursstands en social media ook persoonlijker.

Video vertelt meer

Niet iedereen leest graag. Heeft u veel te vertellen, gebruik dan een afwisseling van teksten en video’s. Denk aan een bedrijfsvideo, productvideo, uitlegvideo of verslag van een evenement. Korte, hapklare video’s houden bezoekers langer op een pagina. Ook kunt u ze gebruiken om te delen via social media of andere kanalen. Invato denkt graag met u mee over de inzet van video.

Animatie legt het uit

Een animatievideo is ideaal om complexe onderwerpen uit te leggen. Bijvoorbeeld hoe uw product gemaakt wordt of hoe een bepaald proces werkt. Getekende poppetjes, iconen en andere kleurrijke elementen vertellen stap voor stap het verhaal dat u wilt vertellen. Een speelse en moderne manier om uw website aan te kleden.

Tekst zegt alles

Schrijven voor web is een vak apart. Teksten bepalen deels hoe hoog uw website scoort in Google. Bezoekers zijn haastig en scannen vooral koppen. Hoe houdt u hun aandacht vast? Titels, tussenkoppen, alinea’s, buttons, alt-teksten, lengte, complexiteit en tone-of-voice; overal moet aan gedacht worden. Zaken die een professionele tekstschrijver allemaal meeneemt.

Content met uw content

Techniek en inhoud versterken elkaar. Daarom is het wel zo makkelijk om alles onder één dak te hebben, met één aanspreekpunt. Via Invato heeft u de beschikking over specialisten in foto, video en tekst. Stuur ons een bericht voor de mogelijkheden.

Diensten

Laat IT voor u werken!
Wij zorgen dat u zich kan bezig houden met de dingen waar u goed in bent. Wij doen de rest!

Lees meer...