Content

Content is er in allerlei soorten en maten. Hoe persoonlijker, hoe betrouwbaarder en dus hoe beter. 

Content die (aan)spreekt

Alles over content

Een garage kan niet zonder auto’s, een kledingzaak niet zonder kleding en een sportschool niet zonder fitnessapparatuur. Hetzelfde geldt voor een website. Die kan niet zonder verhaal. Met tekst en beeld laat je zien wie je bent, maak je jouw website persoonlijk en trek je klanten naar je toe.

Hulp nodig met content? Hoger scoren in Google?

Soorten content

Om jouw verhaal te vertellen, uit te leggen of kracht bij te zetten kun je kiezen voor allerlei content vormen. Kies je voor een pakkende tekst, een aansprekende foto, een informatieve infographic, een animatie met uitleg of een video die raakt? De webmasters van Invato kijken graag met welke content jij het beste jouw doel bereikt.

Door goede content wissen klanten jou niet zomaar uit hun geheugen, ben je goed vindbaar en klim je weer een stukje verder op de ladder die naar de top van Google leidt.

Contact opnemen

Hoe maak je content eigen?

Content is er in allerlei soorten en maten. Hoe persoonlijker, hoe betrouwbaarder en dus hoe beter. Kies dus liever voor eigen foto’s in plaats van stockfoto’s. Kies dus voor inspirerende, persoonlijke teksten en niet voor een tekst die je bij de concurrent hebt gezien. Zorg dat jouw klant echt een fijne beleving ervaart als ‘ie op jouw website komt. Kortom: korte teksten, aangevuld met media. Google smult ervan!

Ook zin om met jouw content te zorgen voor dat treetje hoger op die ladder? Neem contact op met de masters van Invato en samen met de juiste specialisten voorzien wij je van jouw online upgrade. 

Invato inschakelen

Projecten die ons trots maken

Een aantal bedrijven die wij al hebben geholpen

Kramer Fietsverhuur

Onze developers hebben zowel de front- als backend van de website van Kramer Fietsverhuur van een maatwerk applicatie voorzien.

Project Appelscha

Appelscha, ofwel het Walhalla voor iedereen die graag actief van natuur geniet, is één van onze klanten waarvoor wij een website hebben ontwikkeld.

Bedenken, ontwerpen en ontwikkelen

Partners worden?

Geen voorstander van opnieuw het wiel uitvinden, maar wel van samen groeien? Dan ben je samen met Invato een match made in heaven. Laten we als masters samen aan de slag gaan en zorgen dat het bestaande wiel nog beter gaat rollen. 

Terug naar boven